FİRARİLER KISKIVRAK YAKALANDI

Denizli’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 firari hükümlü, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce düzenlenen çalışmalar sonucu yakalanarak, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Honaz İlçe Emniyet Amirliği ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı. 

Yapılan çalışmalar sonucunda; hakkında 38 ayrı suç kaydı bulunan ve hırsızlık suçlarından 47 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 kişi, hakkında 11 ayrı aranma kaydıyla güveni kötüye kullanma, konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret, hırsızlık, kamu malına zarar verme ve yağma suçlarından 28 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 kişi ve hakkında 11 ayrı suç kaydı bulunan ve 8 aranma kaydıyla kasten adam öldürme ve suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçlarından 14 yıl Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 1 kişi yakalandı. Gözaltına alınan 3 firari hükümlü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.