KONTROLDEN ÇIKIP DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ 3 YARALI

Denizli’nin Kale ve Buldan ilçelerinde iki ayrı kazada seyir halindeyken kontrolden çıkan araçlar taklalar atıp yan geldi. Kazalarda bir kişi öldü üç kişi yaralandı. 

Denizli’nin Kale ve Tavas ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında bir kişi öldü üç kişi yaralandı. 

İlk kaza  Denizli’nin Kale ilçesi Köprübaşı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli-Muğla karayolunda seyir halinde olan sürücü Emrah Kaya, karşı yönden şerit ihlali yaparak üzerine gelen araca çarpmamak için manevra yaptı. 

Yaptığı sert manevra direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden oldu. Araç yoldan çıkarak taklalar attı ve yan geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan  sürücü Emrah Kaya’nın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Emrah Kaya

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

İkinci kaza, Denizli’nin Buldan ilçesinde Alaşehir yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ethem B., idaresindeki 34 VL 330 plakalı otomobil ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç şarampole devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan araç sürücüsü Ethem B, ve yolcu konumundaki A.B, ile M.B’yi ambulansla hastaneye sevk etti. Kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Her iki kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.