4 GÜVENLİK GÖREVLİSİNE UZAKLAŞTIRMA

PAÜ Üniversitesi Hastanesi’nde gazi Samet Gülistan’ı darp ettikleri öne sürülen güvenlik personelinin görevden uzaklaştırıldıkları kaydedildi. Olay görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından üniversiteden kınama geldi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde bir gaziyi darp etmekle suçlanan 4 güvenlik personelinin görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Dün PAÜ Hastanesi’nde gazi Samet Gülistan ile güvenlik görevlileri ziyaret saati konusunda tartışma yaşamıştı. Güvenlik personelinin gaziye yönelik saldırgan tutumu, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından büyük tepki çekmişti. 

PAÜ Hastaneleri yönetimi olaya karışan 4 güvenlik personelinin görevlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Diğer yandan saldırıya uğradığını ileri süren gazi Samet Gülistan’ın Emniyet Müdürlüğü’ne giderek güvenlik görevlilerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Diğer yandan hastanenin güvenlik kameralarının olayı tüm detayları ile kayda aldığı belirtildi.

BİR GARİP AÇIKLAMA

Pamukkale Üniversitesi yönetimi de görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ve büyük tepki çekmesinin ardından X hesabından paylaşım yaparak olayı kınadı. PAÜ yönetimi gerekli soruşturmanın açıldığını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı: “Pamukkale Üniversitesi yönetimi olarak Üniversitemiz Hastanelerinde gazimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Yaşanan olay ile ilgili kişi/ kişiler hakkında soruşturma yapılmakta olup gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine arz ederiz”