TAVAS’TAKİ KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Tavas’ta karayolundan karşıya geçmek isteyen motosikletli ile otomobilin çarpıştığı kaza anı güvenlik kameralarına takıldı.  

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Karahisar mahallesinde bir motosiklet ile otomobilin karıştığı, 4 kişinin yaralandığı kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre Halil Y., yönetimindeki plakasız motosiklet ile anayoldan karşıya geçmek istediği sırada İsmail G. (38), idaresindeki 20 ACF 481 plakalı otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle motosiklet paramparça olurken sürücüsünün de yol kenarına savrulduğu görüldü. 

kaza anı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada her iki aracın sürücüsünün yanı sıra otomobilde yolcu konumunda bulunan Sümer Ç. (28) ve Sercan G. (33) yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde yolun karşısına geçmek isteyen Halil Y.’ye süratle gelen İsmail G., idaresindeki otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü savrulurken, otomobil ise kontrolden çıkarak beton aydınlatma direğine çarpıyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.