BALKONDAN ERKEK GİRDİ, KAPIDAN KADIN ÇIKTI

Denizli’de balkondan girdiği evde kadın kıyafetleri giyerek kapıdan çıkan hırsız güvenlik kameralarına takıldı. 

Denizli’de bir hırsızlık şüphelisi erkeğin girdiği evden kadın kıyafetleri giyerek ayrılması güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

Olay Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede iki otomobil hırsızlığı ve bir evden hırsızlık olayını araştıran Denizli Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. 

Üç ayrı hırsızlık olayının faili 36 yaşındaki Servettin A.’nın, mağdur S.M. isimli vatandaşın evine girdiği kamera kayıtlarından tespit edildi. Hırsızlık olayında 50 bin lira nakit para ile 22 gram altın çalındığı belirlendi.  

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Olay ise saniye saniye kamera görüntülerine yansıdı. Şüphelinin apartman çevresindeki güvenlik kamerasını fark etmediği, duvarı tırmanarak birinci kattaki dairenin balkonundan eve girdiği, hırsızlık yaptıktan sonra da ev sahibi kadının kıyafetlerini giyerek ön kapıdan çıktığı görüntülerde yer aldı. 

OPERASYONLA YAKALANDI

Şüphelinin kimliğini tespit eden polis saklandığı eve operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınan şüphelinin çaldığı paralardan kalan 12 bin liraya el konularak sahiplerine teslim edildi. Kayıp iki otomobil de bulunarak sahiplerine verildi.  Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklandı.