YOLDAN ÇIKTI AĞACA ÇARPTI

Darıveren’de kontrolden çıkan otomobil bariyerleri aşarak ağaca çarptı. Kazada bir kişi öldü iki kişi yaralandı.

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Darıveren mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü iki kişi yaralandı.

Kaza Acıpayam-Çameli yolunda özel bir aracın kontrolden çıkmasıyla meydana geldi. Yol kenarındaki metal bariyerleri aşan otomobil daha sonra bir ağaca çarparak yan geldi.

Acıpayam

Yolu kullanan diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile itfaiye ekipleri kazaya müdahale etti. Araçta bulunan yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sırasında araçta bulunan Neşet Özdemir (66) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan Turgay Özdemir ve Aysun Özdemir itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Acıpayam

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ölen Neşet Özdemir’in bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Özdemir’in bugün Çameli’nin Merkez Camii’nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.