O KAVŞAKTA BİR KAZA DAHA!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi'nde bulunan kontrolsüz kavşakta bir kaza daha meydana geldi. Mahalle sakinleri, sık sık kazaların yaşandığı bu tehlikeli noktada acilen önlem alınmasını istiyor.

Edinilen bilgilere göre, Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi'nde yer alan Orhan Gazi Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi’nin kesiştiği kontrolsüz kavşakta, yine bir kaza yaşandı. Geçiş üstünlüğü konusunda anlaşmazlık yaşayan iki otomobil çarpıştı. Kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, her iki araçta da büyük maddi hasar oluştu.

KAZAZEDELERİN YARDIMINA MAHALLELİ KOŞTU

Kazanın ardından büyük korku yaşayan sürücü ve yolculara, olayın sesini duyarak dışarı çıkan mahalle sakinleri müdahale etti. Şok geçiren sürücü ve yolculara, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Mahalle sakinleri, olay yerine hızlıca intikal eden sağlık ekiplerine teşekkür etti.

“ÖNLEM ALINSIN”

Adalet Mahallesi sakinleri, Orhan Gazi Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi'nin kesiştiği bu kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, daha büyük kazaların önlenmesi için kavşağa ışıklı ikaz sistemi veya başka bir çözüm getirilmesini talep ediyor. Mahalleli, yetkililerin bir an önce bu tehlikeli noktaya müdahale etmesini bekliyor.