YOLA ÇIKAN KÖPEK KAZAYA NEDEN OLDU

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yola aniden çıkan köpek kazaya yol açtı. Köpeğe çarpmak istemeyen sürücü refüje çıktı.  Kazada otomobilde bulunan Gönül Elçin yaşamını yitirirken, sürücü ve kızı yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ovayurt Mahallesine gitmek için 20 PA 400 plakalı aracıyla yola çıkan sürücü Gökhan Elçin, seyir halindeyken önüne bir sokak köpeği atladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, köpeğe çarptıktan sonra refüje çıktı. Otomobil refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada sürücünün yan koltuğunda oturan eşi Gönül Elçin olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Gökhan Elçin ve 6 yaşındaki kızı olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Gönül Elçin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.