Aylık Burç Yorumları Temmuz 2023

Astrolojiye meraklı bir kişiyseniz burç yorumlarını merak ediyor olabilirsiniz. Temmuz ayının ortalarına yaklaştığımız son günlerde burç yorumları merak edilen konular arasında yer alıyor. 2023 yılında Temmuz ayında mutlu olacak burçlar...

Astrolojiye meraklı bir kişiyseniz burç yorumlarını merak ediyor olabilirsiniz. Temmuz ayının ortalarına yaklaştığımız son günlerde burç yorumları merak edilen konular arasında yer alıyor. 2023 yılında Temmuz ayında mutlu olacak burçlar astrologlara göre aşağıdaki gibidir;

  • Yengeç,
  • Aslan,
  • İkizler,
  • Terazi,

Burcu olarak ön plana çıkıyor. Bu burçlar arasında yengeç burçların ayrı bir parantez açmakta fayda var. Su burcu kategorisinde yer alan ve temmuz ayıyla bütünleşen yengeç burçlarını temmuz ayında mükemmel yeni günler bekliyor.

Özellikle yengeç burcu kadınları iş hayatında olduğu gibi aşk hayatında da arzu ettiklerine erişecekler ve hayatlarının aşkını temmuz ayında bulabileceklerdir. Aslan burçları ise temmuz ayı mücadeleci bir ay olacaktır.

Temmuz Ayında Şanslı Olacak Burçlar 2023

Şans bazı burçlar için temmuz ayında kapıyı çalacak, özellikle balık burçları için bu dönem çok şanslı bir dönemin geçeceğinin göstergesidir. Neptün ve Satürn’ün birleşmesiyle balık burçları arasında denge profilinde ciddi düzeyde bir etkileşim olacaktır. Bu etkileşim neticesinde balık burçları şanslı bir döneme girecektir.

Şanslı döneme girmesi beklenen bir diğer burçta yay burçlarıdır. Venüs ve Mars arasındaki etkileşimin son günlerde her geçen gün daha hızlı bir şekilde artış göstermesi yay burçlarının şansının açılmasını sağlayacaktır. Yay burçlarıyla balık burçları 2023 yılı temmuz ayında şanslı bir dönemden geçerek fırsatları değerlendirecektir.

Temmuz Ayında Şansız Olacak Burçlar 2023

Temmuz ayında şansız olacak burçlar 2023 yılında merak ediliyor. Özellikle kış burçları temmuz ayında şansız bir döneme girecektir. Kova, oğlak burçları bu dönemin en şansız burçları arasında yer alacaktır. Oğlak burçları bu dönemde kararsız adımlar atacak ve bu kararsız adımların neticesinde elindeki şansları kaçıracaklardır.

Şansız bir döneme girecek olan kova burçları ise şanslarının bağlanmasından dolayı maddi açıdan sıkıntılı bir sürece girecektir. Şansız bir döneme girecek burçlardan birisi de başak burçlarıdır. Başak burçları da özellikle aşk hayatında şansız bir dönemden geçerek kötü bir dönemle yüzleşeceklerdir. En şanssız burçlar temmuz ayında kova, oğlak ve başak olacaktır.