BABADAĞ’DA KUMRAL GÖREVİ DEVRALDI

Denizli’nin Babadağ Belediyesi’nde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Murat Kumral mazbatasını aldı. Önceki dönem belediye başkanı Ali Atlı görevini yeni başkan Murat Kumral’a devretti. 

Denizli’de Babadağ Belediyesi’nde görev değişimi tamamlandı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ilçedeki oyların yüzde 49’unu alarak belediye başkanı seçilen Murat Kumral başkanlık koltuğuna oturdu. 

Kumral’ın il durağı mazbata almak için için Sarayköy Hükümet Konağı oldu. Kalabalık bir ekiple mazbatasını alan Kumral’a belediye meclis üyeleri de eşlik etti. 

BABADAĞ’DA KUMRAL GÖREVİ DEVRALDI

GÖREVİ ATLI’DAN DEVRALDI

Başkan Kumral’ın ikinci durağı ise Babadağ Belediyesi oldu. Önceki dönem belediye başkanı Ali Atlı’dan görevi çiçeklerle devralan Kumral belediye mührünü devralıp, makamında ilk pozunu da verdi.  Geniş kalabalık da Başkan Kumral’ı yalnız bırakmazken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresi hediye edildi. 

Başkan Kumral konuyla ilgili “Bir önceki dönem Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı'ya Babadağ'a verdiği hizmet için teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem Milletvekili Mehmet Yüksel ve Milliyetçi Hareket Partisi üyelerine de minnettarım. Babadağ halkına da katkıları için teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

BABADAĞ’DA KUMRAL GÖREVİ DEVRALDI