BAKLAN’DA CHP ADAYI SEÇİM MERKEZİ AÇTI

CHP’nin Baklan Belediye Başkan adayı Nail Şaşmaz, seçim koordinasyon merkezinin açılışını törenle gerçekleştirdi. Şaşmaz’a CHP’li belediye başkanları ve partililer destek verdi.

CHP’li Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi, çalışmalara başladı.

20 Mayıs Meydanı’ndaki merkezin açılışına CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Baklan CHP İlçe Başkanı Belma Aycan, Çal Belediye Başkanı adayı Ahmet Hakan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Baklan halkına kendisini tanıtan Şaşmaz, projeleri hakkında bilgi verdi.

BAKLAN’DA CHP ADAYI SEÇİM MERKEZİ AÇTI

BELEDİYE GELİRİNİ ARTIRACAĞIZ

İlçe halkının sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirten Şaşmaz, belediye gelirlerini artırmaya yönelik projeleri olduğunu kaydetti. İlçeye un ve ekmek fabrikası kazandıracaklarını kaydeden Şaşmaz; “Üzüm suyu çıkarma, domates ve biber salça işletmelerini mutlaka kuracağız. Kapalı sistem sulama sisteminin ovamıza gelmesi için çalışacağız. Güneş enerjisi sistemini kurup yerleşim yerlerine ve arazilere maliyetine elektrik vereceğiz. İlçemizde üretilen tarım ürünlerine ilaveten seracılığı geliştirmek için çalışacağız. Alt yapısı, kanalizasyonu olmayan köy-mahalle kalmayacak. İlçemizde sanayi sitesini kurup meslek sahibi gençlerimizi iş sahibi yapacağız. Mısır, buğday ve arpa gibi ürünlerimizi un ve yem olarak halkımıza geri kazandıracağız. Yol haritamız hazır, göreve gelir gelmez tüm projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çavuşoğlu da açılışta yaptığı konuşmada; “İlçenin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Birlikte hareket ederek kısa sürede bu sorunları gidereceğiz. Başkanımızın vaatlerini gerçekleştirmesinde hepimiz el birliğiyle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAKLAN’DA CHP ADAYI SEÇİM MERKEZİ AÇTI