VALİ COŞKUN'DAN BEYAĞAÇ BELEDİYESİNE ZİYARET

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'ü ziyaret ederek ilçede yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Coşkun, ilçe halkıyla da bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Beyağaç Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete İlçe Kaymakamı Ünsal Emre Çitçi de eşlik etti. Vali Coşkun, Belediye Başkanı Sezayi Pütün ve Beyağaç Belediye Meclis üyeleriyle toplantı yaparak, ilçede yürütülen çalışmalar ve devam eden projelerin detaylarını inceledi.

Vali Coşkun, ilçenin ekonomik yapısı, altyapı projeleri ve belediyenin hizmetleri hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Sezayi Pütün, ilçede devam eden projelerle ilgili olarak "Sayın Valimizin desteğiyle Beyağaç’ı daha ileri taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

VALİ COŞKUN'DAN BEYAĞAÇ BELEDİYESİNE ZİYARET

Vali Coşkun, belediye ziyaretinin ardından ilçe halkıyla buluştu. Vatandaşlarla birebir sohbet eden Vali Coşkun, onların taleplerini dinledi ve sorunlarını not aldı. 

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Denizli Valimiz Ömer Faruk Coşkun’u Beyağaç’ımızda misafir ettik. Nazik ziyaretleri için Sayın Valimize teşekkür ediyoruz" dedi.