BAŞKAN PÜTÜN’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun, Söz Sende adlı interaktif oyun ilçe turnesi kapsamında Beyağaç’ta sahnelendi. Oyunu vatandaşlarla birlikte izleyen Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’a yapılan sürpriz doğum günü kutlaması renkli anlar oluşturdu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, İlçe Yaz Oyunları Turnesi ile ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Beyağaç Belediyesi iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu doğaçlama interaktif Söz Sende adlı oyunu, Beyağaçlı vatandaşlarla buluşturdu. İzleyicilerin de interaktif bir şekilde katılabildiği oyun vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

KESTİĞİ PASTAYI ÇOCUKLARA İKRAM ETTİ

Oyun sahnelenirken, programa kısa bir ara verilerek 56 yaşında giren Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Üzerinde resminin bulunduğu pastayı gören Başkan Pütün, duygusal anlar yaşadı. Pütün, kestiği pastayı alanda bulunan çocuklara ikram etti. Yapılan sürpriz kutlama için teşekkür eden Başkan Pütün, “Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Beyağaç Belediyesi iş birliğiyle düzenlediğimiz etkinlikte vatandaşlarımıza farklı bir gece yaşattık.  Bu farklı ortamda doğum günümü hatırlayarak sürpriz kutlama yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. ” dedi.