BAŞKANDAN ÇALIŞANLARINA JEST
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik bu yıl çalışanlarına üçüncü kez ikramiye dağıttı. Aralık ayında bir ikramiye daha dağıtacak.
Denizli’de Bozkurt Belediyesi çalışanları ikramiye sevinci yaşadı. Belediye Başkanı Birsen Çelik yaklaşık 100’e yakın personeli bulunan belediyedeki tüm çalışanlara büyük bir jest yaptı ve 24 biner lira ikramiye dağıttı.
Dün çalışanların hesaplarına aktarılan ikramiye bu yılın üçüncü ikramiyesi oldu. Başkan Birsen Çelik’in Aralık ayında bir kez daha ikramiye vereceği öğrenildi.
SOSYAL MEDYADA DUYURDU
Başkan Çelik sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Dün itibarıyla belediye personelimizin maaşlarına ek olarak 24 bin lira tutarındaki ikramiyeleri de hesaplarına yatırılmıştır. Tüm çalışma arkadaşlarımıza aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve bereket içinde güle güle harcamalarını diliyorum. Emekleri ve özverili çalışmaları için her birine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
KEŞKE OLANAĞIMIZ ÇOK OLSA
Çalışanların maaşlarında yapılan bu iyileştirmenin ihtiyaç olduğunu kaydeden Başkan Çelik; “Keşke olanaklarımız çok oysaydı. Gönlümüz daha fazla vermek isterdi ama belediyenin olanakları bu kadarına imkan veriyor” diye konuştu.




