BOZKURT'TA KUR'AN KURSU TEMELİ ATILDI

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde müftülük koordinesinde hayırseverlerin desteği ile yapılacak olan Hz. Ali Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bozkurt İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Hz. Ali Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan tören İlçe Müftüsü Ayet Usta'nın selamlama konuşmalarıyla devam etti. Bozkurt Kaymakamı Metehan Toy ve Belediye Başkanı Birsen Çelik de emeği geçenlere teşekkür ederek bir an önce tamamlanması için temenide bulundu.

Hz. Ali Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi

Temel atma töreninde konuşan İl Müftüsü Pamuklu, "Göz aydınlığı yavrularımızın dini ve manevi değerlerini öğrenecekleri, mukaddesatına hürmet eden ve salih kimselerin yetişmesine vesile olacak böyle güzide mekanların yapılması için vesile olan ve destekte bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun yaptığı dua ile Kur'an kursunun temeli atıldı. Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, temel atma töreninden önce Bozkurt Kaymakamı Metehan Toy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.