ÜZÜM FESTİVALİ’NE ÖĞÜT’LÜ FİNAL

Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde gerçekleştirilen üzüm festivali akşam konseri ile sona erdi. Sahne alan Havva Öğüt, Buldanlılara unutulmaz anlar yaşattı.

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali’nde katılımcılar konserlerle eğlendi.

Çakır Özcan Orkestrası’nın fasıl dinletisi ile başlayan üzüm festivalinin 3.günü, Yenicekent’in en güzel üzümünü yetiştiren üreticiler ödüllerini aldı.

Buldan Belediyesi ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada, Teknik personellerden oluşan jüri üyeleri tarafından, üzümün kalitesi, bağların düzeni ve kullanılan ilaç ile gübre kıstas alınarak yapılan değerlendirmede birinci olan Serdar Ekici ödülünü Kaymakam Turan Erndoğan’ın elinden aldı. Yarışmanın ikincisi Refik Demirkan’a ödülünü MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, üçüncüsü Gökhan Karacan’a ise ödülünü Ak Parti Sarayköy İlçe Başkan Yardımcısı Nazife Yılmaz verdi.

ÜZÜM FESTİVALİ’NE ÖĞÜT’LÜ FİNAL

FİNALİ HAVVA ÖĞÜT YAPTI

Türkiye’nin sevilen sesi Havva Öğüt, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Yenicekentlileri coşturdu. Yenicekentlilere unutamayacakları bir festival yaşatan Havva Öğüt’e Buldan’ın geleneksel el dokuması şal hediye eden Başkan Şevik, organizasyon Birol Karataş ile eşsiz sunumu ile festivale renk katan Melis Küçüköner’e çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

ÜZÜM FESTİVALİ’NE ÖĞÜT’LÜ FİNAL