BULDAN’DA ALZHEİMER’E BAĞLI ŞİKAYETLER KONUŞULACAK

Çağın hastalığı olan Alzheimere karşı Buldan Ticaret Odası ile İzmir Buldanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği Nöroloji Uzmanı ve Türkiye Alzheimer Derneği Onursal Başkanı Doktor Aysel Gürsoy tarafından “Unutuyorum Neden?” adlı konferansta hastalık hakkında bilgiler verilecek.

Buldan Ticaret Odası ile İzmir Buldanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile düzenlenen konferansta Türkiye Alzheimer Derneği Onursal Başkanı Doktor Aysel Gürsoy, hastalık hakkında bilgiler verilecek.

Buldan Güzelleştirme Nazar Düğün Salonunda 11 Ekim günü saat 15.00’de yapılacak konferansa ilçe halkını davet eden Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen, “ Buldan merkez ve çevre mahallelerimizde adını oldukça sık duymaya başladığımız Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla bu konferansı düzenledik. Destek veren İzmir Buldanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sabattin Özer’e şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca konunun uzmanı Türkiye Alzheimer Derneği Onursal Başkanı Nöroloji Uzmanı Doktor Aysel Gürsoy hocamıza da gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Çağın hastalığı olan Alzheimer’a ’dur’ diyebilmek için tüm halkımızı konferansa davet ediyor, tüm halkımıza sağlıklı günler temenni ediyorum” dedi.

BULDAN’DA ALZHEİMER’E BAĞLI ŞİKAYETLER KONUŞULACAK