BAŞKAN ŞEVİK’TEN YENİCEKENT’E TOKİ MÜJDESİ

Buldan’da ikinci etap TOKİ konutları inşaatı hızla yükseliyor. Belirlenen 400 gün içerisinde konutların hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Yenicekent’te de TOKİ müjdesi verdi.

Buldan’a 126 daireden oluşan 2. Etap TOKİ konutları inşaatı hızla sürüyor. Doruk Proje İnşaat tarafından inşaatına mayıs ayında başlanan konutların 400 iş gününde tamamlanması planlanıyor.

İlk başkanlık döneminde sosyal ve afet konutlarından oluşan 1.Etap TOKİ konutlarının 11 ay gibi kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Şimdi de mayıs ayında inşaatına başlanan 2. etap TOKİ sosyal konutu inşaatı hızla devam ediyor. Konutların, 400 gün gibi kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Meclis kararı ile belediyemize ait 12 bin 334 metrekarelik alanı TOKİ’ye bedelsiz olarak tahsis ettik. 1. Etap TOKİ Konutlarının hemen yanına inşa edilen 2. Etap konutlardan yararlanmaya hak kazanan vatandaşlarımız rahat olsun. 126 adet konut altyapı ve çevre düzenlemesi ile belirtilen süre içerisinde tamamlanarak teslim edilecek” dedi.

BAŞKAN ŞEVİK’TEN YENİCEKENT’E TOKİ MÜJDESİ

YENİCEKENT’E KONUT MÜJDESİ

Başkan Şevik, Ankara ziyaretlerinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile de temaslarda bulunduğunu ve Yenicekent’e de TOKİ konutlarının yapılması için söz aldığını açıkladı. Yenicekent Mahallesi’nde Menderes Caddesi Elekçukuru Mevkiinde belediyeye ait 43 bin 657 metrekarelik arsanın TOKİ’ye tahsis edilerek dar gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi yapılacağını ifade eden Şevik, “2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde mazbatamızı alıp göreve başladığımız günden itibaren birlik ve dayanışma içerisinde, Buldan’a ve halkımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

BAŞKAN ŞEVİK’TEN YENİCEKENT’E TOKİ MÜJDESİ

 

.