ESNAFTAN ORTAK KAPATMA KARARI

Buldan’da sanayi esnafı oda başkanlarının da katıldığı kahvaltıda buluşarak ortak karar aldı. Buna göre esnaf cumartesi günleri saat 15:00’den sonra dükkânlarını kapatacak.

Buldan’da sanayi esnafı hafta sonları dükkânların kapatılması konusunu görüşmek üzere kahvaltıda buluştu. Buldan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın düzenlediği ve sanayi sitesinde gerçekleşen kahvaltıya Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli Lokantacılar Odası Başkanı ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Osman Üçgül, Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kulalı ile yönetim kurulu üyeleri ve Sanayi esnafı katıldı.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR ALDILAR

İlçedeki küçük sanayi esnafının sorunlarının konuşulduğu, beklenti ve taleplerinin dile getirildiği kahvaltıda esnaftan gelen kapatma talepleri görüşüldü.

İlçe sanayisindeki esnafların talebi üzerine her cumartesi günü saat 15.00’den itibaren dükkânların kapatılması kararlaştırıldı. Hafta sonu tatil yapmak isteyen ilçedeki oto sanayi esnafı, tornacılar ve diğer esnaflar karara uyacak. Tekstil ve dokuma esnafı için ise karar geçerli olmayacak. Esnaflar kararı oy birliği ile aldı.

ESNAFTAN ORTAK KAPATMA KARARI

‘KULALI: ESNAFIMIZIN TALEBİ VARDI’

Kulalı, esnaftan gelen Cumartesi günleri saat 15.00 itibariyle hafta sonu tatili yapmak istedikleri önerisini esnafların oy birliği ile kabul ettiklerini belirterek “Esnafımız bu konuyu kendi aralarında tartıştıktan sonra oy birliği ile kabul ettiler. 6 Ocak Cumartesi gününden başlayarak Sanayi esnafımız artık her Cumartesi saat 15.00 dan itibaren çalışmayacak. Tekstil ve dokuma yapan esnafımız dışında oto tamir esnafı, tornacı ve ayrıca sanayi sitemize hizmet veren diğer sektör esnafı alınan karara uyacaklar. Esnafımız ayrıca bazı konularda talep ve önerilerini bizlere sundular. Yoğun katılımla yaptığımız bu toplantıya katılarak esnaflarımızın bu haklı taleplerini aktarmalarından dolayı büyük sevinç duydum. İnşallah aldığımız bu karar esnafımıza ve halkımıza hayırlı olur. Ben tüm esnafımıza hayırlı işler diler, yeni yıllarını tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

ESNAFTAN ORTAK KAPATMA KARARI