BULDAN BELEDİYESİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Buldan Belediyesi Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafetten, ayakkabıya, gıdadan ev eşyasına kadar birçok ihtiyacını karşılıyor. Kış aylarında yüzlerce aileye yakacak yardımında da bulunduklarını belirten Başkan Şevik, “ Belediye olarak kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Buldan Belediyesinin hayata geçirdiği Sosyal Market, giyimden, gıdaya, ayakkabıdan temel ihtiyaç malzemelerine kadar birçok konuda ihtiyaç sahibine yardım eli uzatıyor. Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in 2007 yılında ilk başkanlık döneminde hayata geçirdiği Sosyal Market’ten 2023 yılı içerisinde bin 600’ün üzerinde ihtiyaç sahibi yararlandı.

Giyimden gıdaya, beyaz eşya ve mobilya gibi ev eşyasına kadar birçok temel ihtiyaç malzemesinin yer aldığı Sosyal Market, maddi imkansızlıklar dolayısıyla gelinlik alamayan gelin adaylarının hayallerini de gerçeğe çevirdi. Yeni evlenecek 10’larca genç, nişanlık, gelinlik ve damatlığını sosyal marketten karşıladı.

BULDAN BELEDİYESİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

“KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ”

Doğumdan ölüme kadar her alanda vatandaşlara destek olmayı görev edindiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da yardım elini uzatıyor, yaşamın her anında ve her alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik bizim anlayışımızda, kimse sahipsiz kalmayacak, kapısı çalınmayan, derdi sorulmayan insanımız kalmayacak demektir. Bugüne kadar binlerce insanımıza ulaştık, ulaşmaya da devam ediyoruz. Buldan Belediyesi olarak kimsesizlerin kimsesiyiz. Ekiplerimiz titiz araştırmalar sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındalar” dedi. Başkan Şevik, ihtiyaç sahibi vatandaşların yuvalarını ısıtacak yakacak desteğinde bulunmaya da devam ettiklerini söyledi.