YENİ AÇILMIŞTI, RAĞBET GÖRDÜ

Buldan’da sokak hayvanları için açılan yeni barınak şimdiden büyük rağbet gördü. Kış soğuğunda sokakta aç kalan sokak hayvanları, hayvan severler tarafından barınağa taşındı.

Buldan Belediyesi’nin açılışını ekim ayında yaptığı yeni hayvan barınağı ve tedavi merkezi her gün yeni misafirlerini ağırlıyor. Özellikle kış aylarında soğukta aç şekilde kalan sokak hayvanları barınağa taşınıyor, muayene ve tedavileri yapıldıktan sonra mamaları veriliyor.

Misafirhanede yaralı hayvanlar sağlıklarına kavuşuncaya kadar gözetim altında tutuluyor. Buldanlı hayvan severlerin çabası ile sokaklarda güçsüz ve beslenme sorunu yaşayan hayvan bırakılmamaya çalışılıyor.

YENİ AÇILMIŞTI, RAĞBET GÖRDÜ

Kedi Köpek Misafirhanesi’nin sakinlerine sık sık ziyaret eden Buldan Belediye Başkanı Şevik, Buldanlıları da barınağına davet etti. Ayrıca Buldan hemşerilerine çağrıda bulunan Başkan Şevik, “Kapılarınızın önüne bir kap mama bir kap su bırakarak sokakta yaşayan canlarımıza destek olabilirsiniz. Kedi-Köpek Misafirhanemizde bulunan sevimli dostlarımızı sahiplenebilir, onlara bir yuva açabilirsiniz” ifadelerini kullandı.