KADINLAR KIRAATHANESİNİ ERKEKLER AÇTI

Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde kadınlar kıraathanesi açıldı. Açılış kurdelesini erkeklerin kesmesi dikkat çekti.

Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde işletmeciler Yasin ve İlhan Bozan kardeşler sadece kadınlara hizmet veren Kadınlar Kıraathanesi’ni hizmete açtı. İşletmeciler açılış günü tören düzenledi, ilçe prtokolünü de davet etti.

Törenle açılan işletmenin açılış kurdelesini Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Orpak davetliler birlikte kesti.

Kadınlara özel hizmet veren işletmenin açılışında ilçe protokolünden kadınlara yer kalmadı, kurdeleyi kesenler arasında kadın olmayışı dikkat çekti.

Açılışı gerçekleştiren protokol üyeleri daha sonra işletmeyi gezdi ve bir süre kahve eşliğinde sohbet etti.

KADINLAR KIRAATHANESİNİ ERKEKLER AÇTI

ÖNCÜ İŞLETMECİLER

İlçede sadece kadınlara hizmet veren bir işletme açarak takdir toplayan vizyoner işletmeciler Yasin Bozan ve İlhan Bozan kardeşler, ziyaretçiler tarafından da övgüyle anıldı.

Bölgede yaşayan kadınların sosyalleşmesini sağlayacak olan işletme kadın ziyaretçileri tarafından da beğeniyle karşılandı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik açılıştaki konuşmasında, “Buldan’a ve Yenicekent’te değişik bir vizyon, değişik bir anlam kattılar. Olmayan bir şeyi gerçekleştirdiler. Yasin-İlhan Bozan kardeşlere başarılar diliyorum. Yenicekentli üretken kadınlarımızın sosyalleşmesi, sosyal hayatın içerisine katılması anlamında önemli bir adım, diye düşünüyorum. Kadınlarımızın burada keyifli vakit geçirmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.

KADINLAR KIRAATHANESİNİ ERKEKLER AÇTI