5 YILDA 14 SOSYAL TESİS

Buldan Belediyesi, 5 yılda 13 mahalleye 14 adet çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı. 10 mahallede ise sosyal tesis çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kırsal mahallelerdeki atıl durumdaki okul binalarını da sosyal tesise dönüştürerek yeniden vatandaşların hizmetine açtıklarını söyledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, özellikle kırsal mahallelerde düğün, mevlit ve her türlü programın yapılabileceği yemek salonları ve oturma yerlerinin bulunduğu alanlara ihtiyaç olduğunu vurguladı. Vatandaşların bu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5 yıl içerisinde 14 sosyal tesisi tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyleyen Başkan Şevik, 10 mahalleye 10 sosyal tesis yapımı için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEKLERİNDEN”

Sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Şevik; “Hemşerilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kırsal mahalleler başta olmak üzere Buldan’ın muhtelif bölgelerine sosyal tesisler kazandırdık. İlçemize daha güzel ve daha iyi hizmetler vermek için yoğun bir şekilde gayret gösteriyoruz. Bir çok mahallemizde sosyal tesislerimizin yapımını tamamladık. Dımbazlar, Beyler, Hasanbeyler, Alacaoğlu, Aktaş, Boğazçiftlik, Bozalan, Alacaoğlu, Kovanoluk, Yenicekent ile merkez Gölbaşı ve Güroluk Mahalleri’ne birer, Karaköy Mahallesi’ne ise 2 adet olmak üzere toplam 14 sosyal tesis yaptık. Bu tesislerimiz sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri” dedi.

5 YILDA 14 SOSYAL TESİS

ATIL OKUL BİNALARI SOSYAL TESİSE DÖNÜŞTÜ

Başkan Şevik; Hasanbeyler, Beyler, Kaşıkçı, Mahmutlu, Bozalan, Karaköy, Yeniçam, Boğazçiftlik, Aktaş ve Karaköy olmak üzere 10 okul binasını restore ederek aşevi, gelin odası ve sosyal tesis olarak yeniden vatandaşların hizmetine sunduklarını açıkladı. Başkan Şevik, “Böylelikle hem atıl okul binalarını yeniden hayat vermiş hem de mahallelerimize sosyal tesis kazandırmış oluyoruz” diye konuştu.

10 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlçe genelinde 10 mahallede sosyal tesis çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, “Hasanbeyler Mahallesi’ne 2 sosyal tesis yapıyoruz. Körtepe Mevkii Sosyal Tesisimizi tamamladık. 2. Sosyal Tesisin zemin betonu atıldı. Kaşıkçı Mahallemizde aşevi, gelin odası yapımı tamamlandı. Sosyal tesis için çalışmalar devam ediyor. Bölmekaya, Mahmutlu, Derbent, Gülalan, Süleymanlı ile Bozalan Mahallemize yapacağımız 2’nci sosyal tesisin zemin betonları atılarak çelik konstrüksiyon montajına hazır hale getirildi. Helvacılar Mahallemiz ile 5 bin kişilik kır düğün salonu yapacağımız Yeni Mahallemizde sosyal tesis projelerini hazırladık” şeklinde konuştu.