ÜNİVERSİTELİ GENÇLER, CAN DOSTLARI ZİYARET ETTİ

Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören bir grup öğrenci, Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesini ziyaret etti.

Ülkenin farklı kentlerinden gelerek Pamukkale Üniversitende öğrenim gören bir grup gönüllü, Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Köpek misafirhanesini ziyaret etti. Öğrencilere, barınaktaki can dostların bakımı, tedavileri ve belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Misafirhanenin minik sakinleriyle yakından ilgilenen ve onlar için yapılan çalışmalardan çok memnun kaldıklarını ifade eden üniversiteli gençler, barınakta yaşayan sahipsiz can dostların, bakımları ve tedavileri konusunda hassas davranan Buldan Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

BAŞKAN ŞEVİK

Belediye olarak sokak hayvanları konusunda hassas bir çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "Sahipsiz sokak hayvanları konusunda çalışmalarımız duyarlı bir şekilde devam ediyor. Ayrıca Bölgenin en doğal barınağı olma özelliği taşıyan Kedi ve Köpek Misafirhanemize gelerek, buranın minik sakinleriyle yakından ilgilenen öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.