BAŞKAN ORPAK İLK NİKAHINI KIYDI

Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Ramazan Bayramı dolayısıyla Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde “Yol arkadaşlarım” diye hitap ettiği Buldanlı vatandaşlarla biraraya geldi. Başkan Orpak, daha sonra Yenicekent Mahallesi’nde ilk nikâhını kıydı.

Buldan’da bayramlaşma geleneği değişmedi. Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, eşi Özlem Orpak  Emniyet Müdür Vekili İmdat Bayram, Jandarma Komutanı Bekir Cinkaya ile şehit aileleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ORPAK İLK NİKAHINI KIYDI

Başkan Mehmet Ali Orpak “Yol arkadaşlarım” diye hitap ettiği Buldanlıların bayramını kutladı. Orpak, “Ben yol arkadaşlarım diyorum. Çünkü biz Buldan için, hizmet için beraber olacağız. Yol arkadaşı olacağız.Ve hep şunu söyledik. Biz dürüstlüğü ve adaletli bir yönetim anlayışı getireceğiz. Ve Buldan’ı beraber yöneteceğiz. Amacımız bu birlikte yönetmek. Artık biz rozetimizi çıkardık. Amacımız bundan sonra Buldan’a iyi hizmetler yapmak. Bunu da tek başımıza başarmamız mümkün değil. Bunu hep beraber yapacağız. Hep beraber başaracağız. Ben de törene katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Ramazan Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

BAŞKAN ORPAK İLK NİKAHINI KIYDI

Bayramlaşma töreninin ardından Buldan Şehitliğini ziyaret eden ilçe protokolü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Buldanlı Şehit Polis Ercan Yangöz, Şehit Jandarma Komando Çavuş Tamer Çimencioğlu ile Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Erkoç için Kur’an Tilaveti okundu, dua edildi.  Şehit mezarlarına su döküp, çiçek bırakan ilçe protokolü, şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutladı.

BAŞKAN ORPAK İLK NİKAHINI KIYDI

İLK NİKAHINI KIYDI

Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak,  Müzeyyen-Mustafa Yurdakul çiftinin nikâh merasimlerine katılarak genç çiftlerin nikâhlarını kıydı.  Yenicekent Mahallesi’nde düzenlenen nikah merasimine eşi Özlem Orpak ve CHP ilçe yönetimiyle birlikte katılan Başkan Orpak,  nikah merasimine katılan davetlilerle tek tek  ilgilenerek bayramlarını kutladı.

Başkan Orpak,"Belediye Başkanı olarak ilk nikâh törenini gerçekleştirdik, genç çiftimize mutluluklar dilerim" diyerek genç çifti tebrik etti, evlilik cüzdanını geline verdi.  Başkan Orpak, Yenicekentli Karaköy ve Yurdakul ailelerine “hayırlı olsun”  dileklerini iletti.

BAŞKAN ORPAK İLK NİKAHINI KIYDI