BAŞKAN ORPAK, ESNAFA ÇÖP POŞETİ DAĞITTI 

Denizli'nin Buldan ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Perşembe Pazarını ziyaret ederek, esnafa çöp poşeti dağıttı. Çevre temizliğinin önemine vurgu yapan Orpak, ilçe esnafı ile iki kez toplantı yaparak sorun ve taleplerini dinledi.

Buldan'da belediye başkanlığını ağır bir mali tablo ile devralan Mehmet Ali Orpak, bir yandan borçları ödemek için uğraşırken bir yandan da ilçe sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve talepleri dinliyor. Göreve gelir gelmez maaşları ödenmediği için çalışmayan temizlik işçileri ile görüşüp çöplerin toplanmasını sağlayan Orpak, Perşembe Pazarını ziyaret ederek, pazar esnafına çöp poşeti dağıttı. Esnafın sorunları dinleyen Orpak, çevre temizliğine önem verdiklerini belirterek, pazar esnafından çöp poşeti kullanmalarını istedi.

BAŞKAN ORPAK, ESNAFA ÇÖP POŞETİ DAĞITTI 

ESNAFLA ÜÇÜNCÜ TOPLANTI

Belirli aralıklarla ilçe esnafıyla bir araya gelen Orpak, üçüncü toplantıyı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda esnafın yaşadığı sorunları dinleyen Orpak, çözüm önerilerini tartıştı ve istişarelerde bulundu. Başkan Orpak, esnafın karşılaştığı zorluklarla yakından ilgilendiğini belirterek, tüm esnafa hayırlı işler diledi. Toplantıda, esnafın görüş ve önerileri doğrultusunda çeşitli iyileştirmeler yapılacağı vurgulandı.