BAŞKAN ADAYI MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Üçüncü dönem için yarışan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan rakiplerine karşı asla saygısızlık yapmayacağını söyledi, hakkında ortaya atılan iddialara karşın mal varlığını açıkladı.

Denizli’nin Çal ilçesinde iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Fethi Akcan, Cumhur İttifakı adayı olarak üçüncü dönemi için seçmen karşısına çıktı.

Hançalar’da seçim koordinasyon merkezini açan Akcan ilçede hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Kendisine yönelik iftiralar atıldığını söyleyen Akcan; “5 milyon TL yemek faturası ödeyecek şerefsiz değilim. Belediye bütçesinden seçim kampanyasından 1 kuruş harcamadım, harcamam. Rakibim CHP’li Ahmet Hakan dedikodu yapmaz. Çalmadım, çaldırmadım. Dedikodu yapanları lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADAYI MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Dedikoduların kaynağının rakibi olmadığının altını çizen Akcan, “Önce halkıma mal varlığımı açıklayacağım. 35 yıldır çalışıyorum. Eşim de 30 yıldır hemşirelik yapıyor. Çal’da 1 tane evim vardı, o evi satıp yeni ev yaptım ve 1 tane otomobilim var. Eşim Denizli merkezden apart aldı, hala banka kredisi ödüyor, 300 bin TL borcumuz kaldı. Çal Belediyespor’un borcunu ödemek için eşime ait bir otomobilimizi satmak zorunda kaldık. Sapçılar’dan 30 dekar arazi alıp, bağ diktim hala borcunu ödeyemedim. Dağmarmara Mahallesi’nde ailemden kalan bir evim var evin tadilatı için 80 bin TL harcadım. Bir de 2 oğlum. 1 gelinim ve 1 torunum var. İşte benim mal varlığım budur” dedi.