MELEK MOSSO’DAN DAVET VAR

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali başladı. Festival kapsamında yarın akşam sahne alacak olan Denizlili sanatçı Melek Mosso, sosyal medyadan bir video yayınlayarak, herkesi konsere davet etti.

Denizli’nin Çal ilçesinde geleneksel hale getirilen Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali, Çal Bağbozumu Apollon Lermenos Satranç Turnuvası’yla başladı. Çal’dan Çağ’a Strateji Geliştirme Çalıştayı ile devam eden festival kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

BAĞBOZUMU ETKİNLİĞİ YAPILDI

Melek Mosso'dan davet var

Kortej yürüyüşünün ardından temsili bağbozumu yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım’ın da katıldığı temsili bağbozumu etkinliğinin ardından protokol konuşmaları yapıldı. Birinci günün akşamında halk konserlerinin ardından Grup Abdal sahne aldı.

BUGÜN EDİP AKBAYRAM SAHNE ALACAK

Bugün Çallı Ressam Gürcan Ekici’nin resim sergisi ve canlı performansı yer alacak. Saat 17.00’de ise geleneksel dibekte keşkek dövme ve canlı performans yer alacak. Saat 20.30’da çocuklar için canlı stand-up gösterisi sunulacak. Bugünün akşamında saat 21.00’de Sahra Neo Project, 22.00’de de Edip Akbayram sahneye çıkacak.

Melek Mosso'dan davet var

MELEK MOSSO’DAN DAVET VAR

Denizlili sanatçı Melek Mosso, festival kapsamında yarın akşam 22.00’de Çal’da sahne alacak. Sosyal medyadan video paylaşan Sanatçı Mosso, herkesi konsere davet etti. Mosso; “Herkese merhaba. 8 Eylül Pazar günü Çal Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu festivalde sizlerle birlikteyim. Orada görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.