ÇAMELİ’YE BAZ İSTASYONU KURULDU

Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 9 mahallenin faydalanacağı baz istasyonunun hizmete açıldığını ve Çameli-Fethiye karayolu üzerindeki eksik bölümün tamamlandığını söyledi.

İlçede tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Bilgi Teknolojisi ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Ayvacık, Gürsu, Sofular mahalleleri başta olmak üzere 9 mahallenin internet ve cep telefonu hizmetlerinin daha kaliteli sağlanması için Ayvacık Mahallesi'ne yapılan baz istasyonunun hizmete açıldığını belirterek, “Teknik sorunlar giderildikten sonra mahallelerimizin iletişim sorunu giderilmiş olacaktır. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na, baz istasyonu yapımının ilk başından sonuna takipçisi olan BTK İzmir Bölge Müdürü Levent Ardıç'a teşekkür ederiz” dedi.

ÇAMELİ’YE BAZ İSTASYONU KURULDU

Çameli – Fethiye yolundaki çalışmaları da bizzat yerinde gören Başkan Arslan, “Çameli -Fethiye karayolu üzerinde Bıçakçı Mahallesi'ndeki eksik kalmış olan ve köy içinden geçen 600 metrelik yol tamamlandı” ifadelerini kullandı.

ÇAMELİ’YE BAZ İSTASYONU KURULDU