ÇARDAK GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çardak’a yapılan gençlik ve spor merkezi törenle açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Denizli’nin Çardak ilçesinde inşa edilen Gençlik ve Spor Merkezi düzenlenen törenle açıldı ve hizmete başladı.

Zeka oyunları, resim, müzik ve bilgisayar atölyesi olmak üzere 4 atölyeden oluşan tesisin içinde cep sineması ve derslik de bulunuyor. Komplekste 250 seyirci kapasiteli bir de spor salonu yer alıyor. Açılış törenine Denizli milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı.

ÇARDAK GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞTU

GELECEĞE YATIRIM

Gençlik ve Spor Denizli İl Müdürü Ömer İlman açılış töreninde yaptığı konuşmada gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek “Bu yatırımın gerçekleşmesinde katkıları olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Çardak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tesisin ilçemize, gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz da, yeni bir başlangıcın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, Gençlik ve Kültür Merkezi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Yılmaz, “Tesisimiz gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, sporu hayatlarının bir parçası haline getirmelerine olanak sağlayacak önemli bir merkez olacaktır” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da tesisin Çardak için çok önemli olduğuna vurgu yaptı; “Gençlerimizin imkanlarını artırmamız gerekiyor. Bu tesis gençlerimiz ve Çardak için çok kıymetli. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel işleri yapmayı Allah’ım nasip etsin” dedi.