ÇİVRİL TARIM FUARI REKOR KATILIMLA SONA ERDİ

Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yıl ikincisi yapılan Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı sona erdi. 130 firmanın katıldığı fuarı 65 bin kişi ziyaret etti.

Çivril Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Çivril Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı sona erdi. 14-17 Ekim tarihleri arasında üç güren süren fuarı 60 bin ziyaret etti. 130 firmanın katıldığı fuar ziyaretçi rekoru kırdı. Bu yıl ikinci kez Başak Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, katılımcıların ve Çivril esnafının yüzünü güldürdü.

ÇİVRİL TARIM FUARI REKOR KATILIMLA SONA ERDİ

ÇİVRİL ADINA ÇOK SEVİNDİRİCİ

Ziyaretçi sayısında artış olmasını gelecek yıllar adına olumlu bir gelişme olarak değerlendiren Başak Fuarcılık yetkilisi Sedat Bozkurt, “Bu yıl Çivril’de organize ettiğimiz fuara 130 imalatçı ve üretici firma 319 marka ile katıldı. Ülkenin farklı yörelerinden 9 coğrafi işaretli ürün ile çok sayıda gıda firması da fuarda yerini aldı. 14 - 17 Ekim tarihleri arasında yapılan fuarda 60 binden fazla ziyaretçiyi ağırladık. İlki geçen yıl yapılan fuara bu yıl hem ziyaretçi hem de firma olarak rekor düzeyde katılım oldu. Bu yıl ki fuara bu kadar firma ve ziyaretçi katılması Çivril için sevindirici” dedi.

ÇİVRİL TARIM FUARI REKOR KATILIMLA SONA ERDİ

ÇİVRİL BÖLGENİN TARIM MERKEZİ KONUMUNDA

Fuarın Çivril tarımı ve çiftçisi için büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Niyazi Vural ise, “ Çivril’in tarımsal ürünlerini tanıtmaya, ilçemizi hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlkini geçen yıl yaptığımız fuarı bu yıl daha geniş bir alanda ve daha çok katılımcı firma ile yaptık. Üç gün süren fuarda Çivrilli çiftçi ve üreticilerimiz tarım sektöründeki son gelişmeleri yakından görme şansı yakalarken, ekipman ve makinelerdeki yenilikleri de görme fırsatı yakaladı. Çivril hitap ettiği alan itibariyle Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya’nın ilçelerine kadar uzanan bir ilçe. Baklan, Çal, Bekilli, Bozkurt ve Çardak ilçeleri ile birlikte yaklaşık 20 ilçenin tarım ve ticaret merkezi konumunda. Bu konumu pekiştirme ve genişletme adına adımlar atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇİVRİL TARIM FUARI REKOR KATILIMLA SONA ERDİ