ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

Denizli Ticaret Borsası ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplam 45 bin ton kapasiteli Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’nin 2’nci etabı olan Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi yarın açılıyor. 

Çivril, Çal, Baklan ve Bekilli bölgesine hizmet verecek olan Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’nin 2’nci etabı olan Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi, tamamlandı. Denizli Ticaret Borsası ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Çivril İlçesi’ne bağlı Menteş Mahallesi’nde hayata geçirilen toplam 45 bin ton kapasiteli tesisin 20 bin ton kapasiteli Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi, yarın yapılacak törenle açılacak. Tören saat 14.30'da düzenlenecek.

ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR

BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN DAVET

Açılış töreni için üreticileri davet eden Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili; “Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın büyük destekleri ile 45 bin ton kapasiteli Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’nin 1. Etabı’nı geçtiğimiz günlerde üreticilerle buluşturmuştuk. Şimdi de Çivril İlçemizde yer alan 2. Etabımızı hizmete açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tesisimiz Denizlilere ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Bu tesisler yıllarca çiftçilerimize, üreticilerimize hizmet verecektir. Açılışımıza tüm üreticilerimizi ve Denizlilileri davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇİVRİL LİSANSLI DEPOCULUK TESİSLERİ AÇILIYOR