MAHALLEDEKİ PARKA VERİLECEK

Çivril’de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Emircik Mahallesi'nde muhtar seçilen ve 10 gün önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Ömür Kahraman'ın adı, Belediye Meclisinin aldığı kararla mahallede bulunan parka verildi.

Çivril Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı, Başkan Semih Dere başkanlığında 3 Haziran Pazartesi ve 5 Haziran Çarşamba günü iki birleşim halinde gerçekleştirildi. Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıların ilkinde gündem maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, ikinci birleşimde gündem maddeleri oylanarak kabul edildi.

VEFAT EDEN MUHTARIN ADI YAŞATILACAK

Emircik Mahallesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinde muhtar seçilen ve 10 gün önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Ömür Kahraman'ın (40) adının mahallesindeki parka verilmesi konusundaki ihtiyar heyetinin başvurusu, Çivril Belediyesi haziran ayı meclis toplantısında gündeme alındı. Genel işler komisyonunda kabul edildikten sonra meclis gündeminde oylanan teklif, oy birliği ile kabul edildi.

"GENÇ YAŞTA KAYBETTİK"

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, karar sonrası yaptığı konuşmada, Ömür Kahraman'ın azimli ve girişken bir muhtar olduğunu belirterek, "Genç yaşta aramızdan ayrılmasından dolayı çok üzgünüz. Adını yaşatmak adına ihtiyar heyetinin başvurusu ve Belediye Meclisimizin kararı ile Emircik Mahallemizdeki parka Ömür Kahraman adını verdik. Muhtarımızı rahmet anıyor, ailesine ve mahalle sakinlerine tekrardan başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mayıs ayında vefat eden bir mahalle sakininin cenazesine katılan Muhtar Kahraman, cenazenin toprağa verildiği sırada mezarlıkta kalp krizi geçirmiş, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ömür Kahraman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.