ÇİVRİL BELEDİYESİ CAN DOSTLARI SAHİPLENDİRİYOR

Çivril Belediyesi Veteriner İşleri ekipleri Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde can dostlara ücretsiz cip takma ve kısırlaştırma uygulaması gerçekleştiriyor. Aşı ve dijital kimliklendirme işlemleri yapılan sokak hayvanları daha sonra sahiplendiriliyor.

 

Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı veteriner işleri ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde can dostlara kısırlaştırma, aşı ve mikroçip işlemleri yapıyor. Vatandaşlar, dijital kimliklendirme işlemi yapılmış hayvanları sahiplenebilmek için Çivril Belediyesi Sokak hayvanları kliniğini ziyaret edip sahiplenme formunu doldurduktan sonra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne giderek hayvanları ücretsiz olarak sahiplenebiliyorlar. Çalışmalarla sokak hayvanlarının huzurlu bir yuvaya kavuşturarak, yaşam haklarının korunması amaçlanıyor. 

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi

AMACIMIZ CAN DOSTLARIMIZIN HUZURLU BİR YUVAYA KAVUŞMASI

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Veteriner işleri ekibimiz, sokak hayvanları geçici bakımevimizde bulunan can dostlara kısırlaştırma, aşı ve mikroçip işlemleri gerçekleştiriyor. Hemşehrilerimizin can dostları sahiplenmeleri için çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız, can dostlarımızın huzurlu bir yuvaya kavuşması ve yaşam haklarının korunmasıdır. Çivril Belediyesi olarak, bu hedef doğrultusunda her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.