REKTÖR SAVAŞ YENİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Uşak Üniversitesi 14 Eylül-18 Eylül tarihleri arasında “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı'' gerçekleştirdi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen program öğrencilerin üniversiteye uyum sürecini kolaylaştırdı.

Program kapsamında; otogarda karşılamadan kampüste kurulan bilgilendirme stantlarına, rektör-öğrenci buluşmasından öğrenci topluluklarının tanıtımına ve bağımlılıkla mücadele konulu programa kadar faydalı etkinlikler gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında üniversiteye yeni başlayan öğrencilerini 14-15 Eylül tarihlerinde otogarda karşıladı. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Otogarında öğrencileri karşılayarak kendilerine ‘Hoş Geldiniz’ dedi ve Uşak Üniversitesi ailesine katılmaları dolayısıyla tebrik etti.

Eğitim-Öğretimin başladığı 16 Eylül tarihinde, üniversite kampüsüne kurulan stantlarda, fakülte ve meslek yüksekokullarında öğrencilere üniversite ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Beş gün süren oryantasyon programı 18 Eylül’de gerçekleşen rektör-öğrenci buluşması, öğrenci topluluklarının yeni gelen öğrenciler için kurduğu tanıtım stantları ve bağımlılıkla mücadele konulu etkinlikle sona erdi.

REKTÖR SAVAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen ‘Rektör-Öğrenci’ buluşmasında Uşak Üniversitesi tanıtım filmi gösterildikten sonra Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş bir konuşma yaptı.

Buluşmaya Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş, Prof. Dr. Lütfi Özav ile Prof. Dr. Osman Birgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Sinan Gürcüoğlu, fakültelerin dekanları, meslek yüksekokulları müdürleri, akademisyenler ve birinci sınıf öğrencileri katıldı.