EĞİTİM İŞ DENİZLİ’DE İLK YETKİYİ ALDI

Birleşik Kamu İş’e bağlı Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim İş) Denizli’nin Babadağ ilçesinde yetkili sendika oldu. Eğitim İş Babadağ İlçe Temsilcisi İlker Zengin sosyal medya hesabından yetkili sendika olduklarını duyurarak "Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır" dedi.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Eğitim İş Sendikası Denizli’de ilk yetkisini Babadağ ilçesinde aldı. Daha önce Eğitim Bir Sen’de olan yetki Eğitim İş’e geçti.

Eğitim İş Babadağ İlçe Temsilcisi İlker Zengin, Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek mutabakatı imzaladı. Zengin sosyal medya hesabından yetkiyi rekor bir oranla aldıklarını duyurdu. Babadağ’da Eğitim İş 61 üye ile yetkiyi alırken, Denizli il genelinde ise 3 bin 700 üye ile yetkiye oldukça yaklaşmış durumda.

AYDOĞAN: DİĞER İLÇELERDEN DE YETKİ HABERLERİ GELECEK

Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan konuyla ilgili, “Eğitim emekçilerinin özlük hakları ve meslek sorunları noktasında etkili mücadele yürüten Eğitim İş Sendikası son dönemde üye sayısını hızla arttırdı.Her yıl mayıs ayında sendikaların üye sayılarının belirlenerek yetkili sendikanın tespit edildiği süreçte Eğitim İş adına ilk yetki Babadağ ilçemizden geldi.” şeklinde konuştu.  Aydoğan, bu etkili ve cesur mücadele süreci ile birlikte diğer ilçelerden de yetki haberlerinin geleceğini söyledi.

“GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Eğitim İş Babadağ İlçe Temsilcisi İlker Zengin ise, süreç içerisinde okulları ziyaret ederek sorunların çözümüne destek olduklarını iletti. Zengin,  “Bu uzun ve yorucu süreçte benimle birlikte emek veren, tüm işyeri temsilcilerimize, tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ülke genelinde belirledikleri doğru söylemler ve eylemlerle bizim başımızı bir kez olsun yere eğdirmeyen Genel Başkan Kadem Özbay ve Merkez Yönetim Kurulumuza, Denizli'de yürüttüğü etkin mücadeleyle bizlere her zaman örnek olan ve desteğini esirgemeyen çalışkan Şube Başkanımız Namık Kemal Aydoğan ve değerli Denizli Şube Yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yakın zamanda hem Denizli'de hem de ülke genelinde yetkiyi alacaklarını paylaşan Zengin, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi, ‘Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.’ Bizler Atatürk'ün öğretmenleri olarak hem işimizi en iyi şekilde yapmaya, hem de bu ülkenin emek ve aydınlanma mücadelesine katkı sunmaya dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.