İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EKİCİ’DEN ÜÇ İLÇEYE ZİYARET

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici Serinhisar, Acıpayam ve Çameli ilçelerini ziyaret etti. Müdür Ekici ilçelerde yaptığı ziyaretlerde eğitim çalışmalarını inceleyerek değerlendirmeler yaptı. 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sleyman Ekici Denizli’nin üç ilçesini ziyaret etti. Acıpayam, Serinhisar ve Çameli ilçesine giden Ekici, eğitim çalışmalarını yerinde gördü.

ÖĞRENCİLERİ CESARETLENDİRDİ

İlk olarak Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çameli Şehit Er Basri Arslan Anaokulunu ziyaret eden Ekici lisenin öğrencilerine yönelik kariyer günü etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Ekici programda yaptığı konuşmada meslek liselerinde yapılan çalışmaları anlatarak öğrencilerin sorularını cevaplandırıp onları mesleki kariyer anlamında cesaretlendirdi.

çameli

DENİZLİ EĞİTİM CAMİASI EKİP RUHU İÇİNDE 

Ardından Serinhisar’a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Ekici Serinhisar Anadolu Lisesi, Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu ve Serinhisar Anaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ekici ziyaretlerinde Denizli’deki eğitim camiasının ekip ruhu ile çalıştığını vurguladı. Ekici okullarda yaptığı ziyaretlerde Bakanlığın çalışmalarını anlatarak Müdürlüğü’nde bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. 

serinhisar

ÖNCE YEMEĞİ DAĞITTI, SONRA BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Son olarak Acıpayam ilçesinde bulunan Gölcük İlkokulu ile Gölcük Yatılı Bölge Ortaokuluna giden Ekici, yatılı okullar sayesinde fırsat eşitliğinin yakalandığını söyledi. Müdür Ekici Acıpayam’da yaptığı ziyarette okul bahçesinde öğrencilerle birlikte etkinlikler yaptı, dersliklerde müzik ve grup çalışmalarına katıldı. Son olarak da akşam yemeğinde öğrencilerle beraber olan Ekici, öğrencilere yemek dağıtarak beraber yemek yedi.

gölcük