DOSTEK GALASI GÖZ DOLDURDU

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğrencilerinin, eğitim sezonu boyunca hayata geçirdiği projelerin tanıtıldığı gala beğeni topladı.   

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Kolejinin yılsonu galası, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin derste öğrendikleriyle hayata geçirdiği projelerin sergilendiği gala gecesi, halk oyunları gösterisi, defile ve konserin ardından ödü töreniyle sona erdi. Denizli OSB Yönetim Kurulu, gala gecesinde DOSTEK Koleji idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerini yalnız bırakmadı. 

Öğrencilerin hazırladığı projelerin tanıtıldığı stantları yönetimiyle birlikte gezen Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Bugün biz çok mutluyuz. Milli Eğitim Bakanlığından 3 sene önce 150 mevcutluyla aldığımız bu okulumuzda şuan bin öğrenci var. Geçen sene 200 mezun verdik, 200 talebe alacaktık, 2 bin kişi müracaat etti. Bu bizim başarımızı gösteriyor. Yüksek puanlı öğrencilerinde başvuru yaptığı okul haline geldik. Gördüğünüz gibi muhteşem bir güzel sergimiz var, kupalarımız var. Okulumuz için Denizli için hayırlı uğurlu olsun” dedi.