İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EKİCİ’DEN YKS MESAJI

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için mesaj yayımladı.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, 17-18 Haziran'da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi gençlere yönelik bir basın açıklaması yaptı.

YKS'ye Katılacak Gençlere Güveniyoruz

Ekici, basın açıklamasında, gençlerin YKS'ye hazırlık sürecinde büyük emekler, çabalar ve gayretler gösterdiğini belirtti. Gençlere olan inancını ifade eden Ekici, her emeğin, çabanın ve gayretin başarıya ulaştıracağına dikkat çekti. Sınavda gençlerin elinden gelenin en iyisini yapacaklarına olan inancını vurguladı.

Hedefleriniz Doğrultusunda Yükseköğrenime Adım Atacaksınız

Ekici, gençlerin YKS'ye inanç ve ümit dolu bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, hedefler doğrultusunda bir yükseköğrenim kurumuna adım atacaklarına olan inancını paylaştı. Gençlerin bu sınavla hayatlarına büyük ölçüde yön vereceklerini ifade etti.

Aile ve Öğretmen Destekleriyle Sınav Başarısı Bekleniyor

Ekici, ailelerin ve öğretmenlerin gençlerin YKS'ye hazırlık sürecindeki desteklerinin büyük önem taşıdığını belirterek bu desteğin, gençlerin sınavda başarıya ulaşmasında etkili olacağını ifade etti.

Tüm Öğrencilere Başarılar Dilerim

Süleyman Ekici, basın açıklamasının sonunda, Denizli'deki öğrenciler başta olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanındaki tüm öğrencilere YKS'de başarılar diledi. Ekici, tüm öğrencilerin ideallerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna yerleşmelerini temenni ettiğini ifade etti.