İLK 1.000’E 6 ÖĞRENCİ GİRDİ

​​​​​​​İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi son sınıf öğrencileri, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre büyük başarı elde ettiler. Türkiye sıralamasında eşit ağırlık ve sözelde ilk 1.000'de 6 öğrenci yer aldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yükseköğretim programlarına girecek adaylar için 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları dün açıklandı.

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Dr. Muhammet Oğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, açıklanan YKS sonuçlarına göre öğrencilerinin üstün çabalarının sonuçlarını aldıkları belirterek, "Bize ulaşan ilk sonuçlara göre Türkiye sıralamasında eşit ağırlık ve sözelde ilk 1.000'de 6 öğrencimiz, ilk 5.000'de 18 öğrencimiz, ilk 10.000'de 20 öğrencimiz yer alarak tarihi bir başarı elde ettik...  5 yıl boyunca verdikleri eğitim ve destekle öğrencilerimize büyük bir ivme katan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bize bu muhteşem eğitim ortamını kazandıran Hayırseverimiz İbrahim Cinkaya başta olmak üzere, öğrencilerimize, anne babalara, destek hizmetleri personelimize, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Liseli olmak ayrıcalıktır düsturuyla çalışan bütün paydaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.