MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇALIŞKAN'DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Denizli Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, yeni eğitim-öğretim yılına dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

"Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başlangıç"

Denizli Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlamasıyla birlikte bir basın açıklaması yayımladı. Çalışkan, "Bugün yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın sevincini, mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız." ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerin Sorumluluğu ve Hedefleri

Müdür Çalışkan, öğretmenlerin yeni eğitim yılında da sorumluluklarının farkında olarak görevlerine devam edeceklerini belirtti. "Hedefimiz, yarının büyükleri çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek olacaktır." dedi.

Eğitimde Yenilikler ve Öncelikler

Çalışkan, eğitimde kalitenin artırılması ve öğrencilerin daha iyi yetişmeleri için gerekli planlamaların yapıldığını belirtti. Eğitim materyallerinin verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak adına alınan tedbirlerden de bahsetti.

Atatürk'ün Eğitime Bakışı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.” sözünü hatırlatan Çalışkan, öğretmenlerin toplumda önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.

Çalışkan, eğitimdeki başarılarda paydaşların desteklerinin büyük önem taşıdığını belirterek, tüm paydaşlara teşekkür etti. Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacakları bu eğitim-öğretim yılında birlik ve beraberlik içinde olmaktan duyduğu kıvancı dile getirerek, yeni eğitim-öğretim yılının ilimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni etti.