ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDEN SERTİFİKALARINI ALDILAR

Geleceğin dehaları, PAÜ Çocuk Üniversitesi’nden sertifikalarını törenle aldı.

PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde geleceğe yön verecek dehalar, girişimciler ve araştırmacılara sertifikaları Rektör Ahmet Kutluhan’ın katıldığı törenle verildi.

Sertifika töreninde konuşan PAÜ Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici: “Bu salon ilk defa sizlerle bu kadar çok şenleniyor. Budan sonra inşallah çocuk seslerinin eksik olmadığı, içinin sürekli dolu olduğu, öğrenmenin hep daim olduğu bir merkez ve okul olalım. Sertifika töreninde yer alan çocuklarımız farklı dönemlerde bizimle beraber oldular. Yaz okulu boyunca “Orman Okulu” temelli yaz okulu etkinliklerimizin son günü ve aynı zamanda “İngilizce Yolculuğu”temelli okul öncesi grubumuzun da son gün yolculuğu” ifadelerini kullandı.

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDEN SERTİFİKALARINI ALDILAR

Törende konuşan Rektör Kutluhan; “Çocukları seven bir üniversite olmanın gururunu yaşıyoruz. Çocuk Üniversitesinin bulunduğu 11 üniversiteden birisiyiz. Çocuklarımızı üniversite kavramıyla bu yaşlarda tanıştırmak geleceğimize atılan en güzel adımlardan birisidir. İnşallah PAÜ Çocuk Üniversitesi’nden geleceğe yön verecek; dehalar, girişimciler ve arge-inovasyoncular yetişecek” diye konuştu.

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDEN SERTİFİKALARINI ALDILAR

Sertifika Töreni sonrasında, çocuklara, ailelere ve katılımcılara aşure ikramı yapıldı. Toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.