ANKETE KATIL, ÖDÜL KAZAN

Memnuniyet araştırmasında 11 basamak gerileyen Pamukkale Üniversitesi sorunların tespiti için anket başlattı. Öğrencilerin ankete katılımını sağlamak için çeşitli ödüller konuldu.

 

Türkiye’de öğrencilerin, öğrenim gördükleri üniversitelerden memnuniyetlerine ilişkin yürütülen araştırmada 11 basamak birden gerileyerek 81’nci sıraya düşen Pamukkale Üniversitesi bu durumu düzeltmek için adım attı.

Üniversite yönetimi öğrencilere yönelik bir anket düzenleyerek, Pamukkale Üniversitesi’nden memnuniyet ve beklentilerini öğrenmek istedi. 

Ankete katılımın sağlanması amacıyla çekilişle ödül verileceği duyuruldu. 

Öğrencilere SMS ile ulaşan PAÜ yönetimi ankete katılanlar arasında çekiliş yapılacağını, bir kişiye 30 bin, 5 kişiye 10 bin ve 10 kişiye 5 bir lira ile 20 kişiye 2 bin lira değerinde amazon hediye kartları dağıtacağını duyurdu.

Mesajda ayrıca; “Anket sorularını bitirdiğiniz eğitim yılınızdaki deneyimlerinize dayanarak cevaplandırabilirsiniz. Sınıf bilgisi olarak 2023-2024 eğitim yılında kaçıncı sınıfta idiyseniz onu işaretleyin.

Aynı katılımcının birden çok anket formu doldurduğu tespit edilirse bu anketler çekiliş dışı bırakılacaktır. Ankete ilişkin detaylı bilgiler e-posta yolu ile sizlere iletilmiştir. İlgili ankete aşağıdaki linkten erişebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.