DENİZLİ’DE 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI COŞKUYLA BAŞLADI

Denizli’de 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası, Merkezefendi Borsa İstanbul İlkokulu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Törene protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılış töreni, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Ardından, Merkezefendi Borsa İstanbul İlkokulu'nda gerçekleştirilen kutlama törenine geçildi. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir gibi birçok üst düzey yetkilinin katılımıyla düzenlenen törende halk oyunları gösterileri sergilendi.

Denizli eğitim yılı açılışı, İlköğretim Haftası, Denizli Valisi

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN YENİ DÖNEM VURGUSU

İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrası kürsüye çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına Denizli’deki 822 okulda, 200 bini aşkın öğrenci ve 14 bin öğretmen ile hazır olduklarını belirtti. "Eğitimde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ni hayata geçiriyoruz" diyen Çalışkan, "Denizlili eğitimciler olarak şehrimize yakışan başarılarla dolu bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca, velilere ve öğretmenlere destekleri için teşekkür eden Çalışkan, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir yıl diledi.

Denizli eğitim yılı açılışı, İlköğretim Haftası, Denizli Valisi

FİDAN DİKİMİ VE İLK DERS ZİLİ

Programın devamında, 4. sınıf öğrencileri 1. sınıf öğrencilerine "Okulumuza Hoş Geldiniz" çiçek buketi takdim etti. Ardından, Vali Ömer Faruk Coşkun ve öğrenciler, okul bahçesine ağaç fidanı dikti. Tören, Vali Coşkun’un ilk ders zilini çalmasıyla sona erdi. Vali Coşkun ve protokol üyeleri, okul dersliklerini gezerek öğrencilerle sohbet etti. Son olarak, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Vali Coşkun, yeni eğitim yılı için başarı dileklerinde bulundu.

Denizli eğitim yılı açılışı, İlköğretim Haftası, Denizli Valisi