MEMUR MAAŞLARI DÜZENLEMESİ BAYRAM SONRASI MECLİS’TE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine canlı bağlantı ile katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

 

"Seçimlerin Ardından Hemen Harekete Geçtik"

Deprem bölgesi ve diğer illere desteğini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür eden Erdoğan, hükümetin kalkınma hedeflerine dair şu yorumları yaptı:

"14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin hemen ardından çalışmalara başladık. Alanında uzman kişilerden oluşan güçlü bir kabine oluşturduk. Meclis ve genel merkezdeki görev dağılımlarını tamamladık. Birer hafta arayla yaptığımız iki kabine toplantısında önümüzdeki dönemde atacağımız adımları belirledik. Kimileri parti içi koltuk kavgasıyla meşgulken, biz halka verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalara başladık.

Çiftçilerden asgari ücretlilere, toplumun farklı kesimlerine dair müjdelerimizi açıkladık. Emeklilerin maaş ve ikramiyelerini bayram öncesinde ödeyerek dualarını aldık. Konut kiralarında üst sınır uygulamasını bu sene de sürdürüyoruz. Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası Meclis'in gündemine getireceğiz. Bu şekilde seçimlerde vatandaşlarımıza verdiğimiz bir başka sözü daha yerine getirme mutluluğunu yaşayacağız."