MAKİNA İHTİSAS OSB’NİN ALTYAPI UYGULAMALARI ONAYLANDI

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamada Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) altyapı uygulama projelerinin onaylandığını bildirdi.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Makine İhtisas OSB için müjdeli haberi paylaştı. "Makina ihtisas OSB'yi Denizli sanayisine kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz." diyen Tin, "Girişimlerimiz ve sıkı takibimiz sonucu yol, yağmur suyu, içme suyu, atık su ve elektrik gibi altyapı uygulama projelerini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza onaylattık. Sanayimiz daha da güçlenecek." ifadelerini kullandı.

MAKİNA İHTİSAS OSB’NİN ALTYAPI UYGULAMALARI ONAYLANDI

DENİZLİ MAKİNE SEKTÖRÜNDE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde altyapı uygulama projeleri onaylandı. Denizli Sanayi Odası ve Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin'in yoğun girişimleri sonucunda, bölgemizin yol, yağmuru suyu, içme suyu, atık su ve elektriğini kapsayan projelerimiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca kabul edildi. Başta Vekilimiz Sayın Tin olmak üzere bu yoğun süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Denizli'yi makine sektöründe cazibe merkezi haline getirecek projemizi mümkün olan en kısa sürede sanayicimizin hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." dedi.