ERİKOĞLU'NDAN İNGİLTERE'DE ENERJİ YATIRIMI

Enerji, sağlık ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren Denizli'nin saygın kurumlarından Erikoğlu Yatırım Holding, enerji yatırımlarına İngiltere'deki çalışmalarla devam ettiklerini, küresel arenada yeni çalışanlarının olacağını bildirdi.

Denizli'nin önemli firmalarından Erikoğlu Yatırım Holding, enerji, sağlık ve teknoloji başta olmak üzere 6 sektörde 15 şirketle faaliyetlerini sürdürüyor, iş dünyasının farklı alanlarına katkı sağlıyor. Erikoğlu Yatırım Holdingin enerji sektöründeki iştiraklerinden Erikoğlu SunSystem bünyesinde 2021 yılında Genel Müdür olarak göreve başlayan ve 1 Aralık 2023 tarihi itibarıyla Erikoğlu Yatırım Holdingde CEO olarak görevini sürdüren Alper Vatanperver, sektöre dair açıklamalarda bulundu.

Vatanperver, yaptığı açıklamada, "Erikoğlu Yatırım Holding çatısı altında enerji, sağlık ve teknoloji alanlarındaki iştiraklerimizle birlikte, kurulduğumuz günden bu yana imzaladığımız her bir anlaşma ile hedeflerimize ilerliyor, öncü girişimlerle sürdürülebilir yaşama katkı sağlıyoruz." dedi.

Bugünün değişen, dönüşen dünyasında en büyük kaygının dünyanın tükenmez ve sarsılmaz sanılan kaynak döngüsünün bozulması olduğuna işaret eden Vatanperver, "Bu amaçla odak noktamız olarak, güneşin enerjisi ile temiz bir geleceği aydınlatıyor, yenilikçi tıp teknolojileri ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile değer katılmış sağlık hizmetleri sunuyor, gelişen teknoloji trendlerini takip ederek mühendislik, yazılım ve otomasyon alanlarında verimli çözümler sunma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Vatanperver, "Bilhassa global büyüme hamlelerimiz ile küresel arenada yeni başarılar için çalışıyor olacağız. Yakın dönemde İngiltere’de çalışmalarına devam ettiğimiz enerji yatırımımız gibi, üretim otomasyon teknolojileri çalışmalarımızı da hızla yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Geldiğimiz noktada emeği geçen tüm paydaş ve çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım" ifadesine yer verdi.