DENİZLİLİ 4 FİRMA EGE’NİN DEVLERİ ARASINA GİRDİ

Ege Bölgesi Sanayi Odası, bölgenin üretimden satışlarına göre 100 büyük sanayi kuruluşlarını açıkladı. 2023 yılı performanslarına göre hazırlanan listede Denizli’den 4 firma yer aldı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), 2023 yılının üretimden satışlarına göre 100 büyük sanayi kuruluşlarını açıkladı. Listeye Denizli’den 4 firma katılmayı başardı. Listenin zirvesinde ise Star Rafineri A. Ş.’nin Aliağa Şubesi yer aldı.

4 DENİZLİ FİRMASI DA İLK 10’DA

Listenin ilk 10 sıralaması ise şu şekilde gerçekleşti: Star Rafineri A. Ş.’nin Aliağa Şubesi, Tüpraş İzmir Rafinerisi A.Ş. Petkim Petrokimya Holding A.Ş., İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş., Philip Morris Tütün Mamulleri San. Ve Tic. A.Ş. Torbalı Şubesi, Abalıoğlu Lezita Gıda Sanayi A.Ş. Entegre Tesisi Şubesi, JTİ Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş, Abalıoğlu Yağ San. ve Tic. A.Ş., Ravago Petrokimya Üretim A.Ş. ve Kardemir Çelik Sanayi A.Ş. Aliağa Şubesi.

DENİZLİLİ 4 FİRMA EGE’NİN DEVLERİ ARASINA GİRDİ

İŞTE O DENİZLİ FİRMALARI

EBSO tarafından açıklanan Ege’nin 100 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine Denizli’den giren firmalar ise Abalıoğlu Lezita Gıda, Abalıoğlu Yağ Sanayi, Kardemir Çelik ve Kocaer Çelik olarak açıklandı. Öte yandan listeye girip de adının açıklanmasını istemeyen 6 firma yer aldı.