BENZİNE İNDİRİM GELİYOR

Döviz ve brent petrol fiyatlarının aşağı yönlü hareketi, benzin fiyatlarında indirime neden oldu. Dün otogaza yapılan zam haberinin ardından benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere 1,83 lira indirim yapılması bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Dün tabelalar değişmiş, otogazın litre fiyatına 1 lira 30 kuruş zam yapılmıştı. Araç sahipleri ve sürücülere sevindirici haber benzinden geldi. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 83 kuruşluk indirim bekleniyor. Öte yandan motorin grubunda ise bu gece yarısı herhangi bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

DENİZLİ’DE AKARYAKIT FİYATLARI

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösterirken; dün otogaza yapılan zammın ardından Denizli’deki otogazın ortalama litre fiyatı 24 lira 81 kuruşa yükseldi. Bugün ortalama 44,31 liradan satılan benzinin litre fiyatı, indirim yapılması halinde 42 lira 48 kuruşa düşmesi bekleniyor. Motorinin güncel fiyatı ise 44 lira 36 kuruş.