ASKON’DAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, ASKON’un Denizli’de gerçekleştirdiği 17. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı’na katılarak, iş dünyasının birlik ve beraberlik içinde güçlendiğini vurguladı. Erdoğan’a etkinlikte plaket takdim edildi.

"İŞ DÜNYASININ BAŞARISI BİRLİKTEN GELİYOR"

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, ASKON’un Denizli Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu ve 17. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı’na katılarak önemli mesajlar verdi. Erdoğan, ASKON Şube Başkanı Uğur Küçük’ün yeniden seçilmesini tebrik ederken, iş dünyasının her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade etti. "Bu başarıda emeği olan herkes başımızın tacıdır" diyen Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında iş dünyasının büyük rol oynadığını söyledi.

"ASKON, DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VERİYOR"

Toplantıda kürsüye çıkan DTO Başkanı Erdoğan, iş dünyası temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, ASKON’un Türk iş dünyasında önemli bir yeri olduğunu belirtti. "36 yıldır ülkemizin kalkınması için büyük çaba harcayan ASKON, dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteriyor" diyen Erdoğan, ASKON’un sadece Türkiye’de değil, ABD’den Çin’e kadar birçok ülkede ofisleri bulunduğunu dile getirdi. Erdoğan, iş dünyasının birlik ve beraberlik içinde büyümeye devam ettiğini vurgularken, "Ülkemiz ve milletimiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

VEFA MESAJI: ABDÜLKADİR USLU ANILDI

Erdoğan, konuşmasında kısa bir süre önce vefat eden Denizli Sanayi Odası’nın önceki başkanı Abdülkadir Uslu’ya da değindi. Uslu’nun Denizli sanayisine büyük katkılar sunduğunu belirten Erdoğan, "Denizli, çok büyük bir değerini kaybetti. Kendisi asla unutulmayacak" dedi. Ayrıca, Uslu’nun tekstil sektöründeki öncü rolünden ve çok sayıda insana istihdam sağladığından söz etti.

PLAKET TAKDİMİ VE TEŞEKKÜR

Toplantının sonunda, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’a, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ve Nihat Zeybekci tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Erdoğan, organizasyonun kendisine gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, "Bu etkinliğinizin hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.